Kiitoksen sanat äänestäjillemme

Ajankohtaista

SDP sai lähes viisisataatuhatta ääntä eduskuntavaaleissa. Haluan kiittää kaikkia, jotka antoivat luottamuksensa SDP:lle sekä myös kaikkia niitä, joiden luottamuksen itse sain Uudeltamaalta.

 

SDP oli valmis hallitukseen. Suurimmaksi puolueeksi nousseen keskustan valinta oli tehdä tällä vaalikaudella hallitusyhteistyötä porvaripohjalta, eli yhdessä kokoomuksen ja perussuomalaisten kanssa. Tulemme vaikuttamaan oppositiossa kaikin keinoin työn, turvallisuuden ja tasa-arvon puolesta. Oppositiopolitiikkamme perustuu asialliseen ja rakentavaan mutta tarvittaessa tiukkaan hallituksen haastamiseen sekä toisaalta kannustamiseen hyvissä ratkaisuissa.

 

Samalla kun vaikutamme maan tulevaisuuteen, me uudistumme. Sosialidemokratia toimii kansanliikkeenä. Toimintamme tulee pohjaamaan entistä vahvemmin kohtaamisiin jokapäiväisen elämän tasolla. Se tarkoittaa uutta vuorovaikutusta, kuten ovelta ovelle –kampanjointia ja yhteisen toiminnan tilaisuuksia. Se tarkoittaa myös ilmaisun terästämistä: keskustelua siitä näkökulmasta, miten yhteiskunnalliset asiat vaikuttavat jokapäiväisessä elämässä järjestelmien sijaan.

 

Kiitos, että olet tukenut sosialidemokraatteja vaaleissa. Tervetuloa myös jatkossa vaikuttamaan siihen, että Suomi menestyy kaikille hyvänä yhteiskuntana.

 

http://www.sdp.fi/fi/anna-idea/liity-jaseneksi